Yangın Kapısı Fiyatları - Genel Bakış

Wiki Article

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hava hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Ne bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk yapının özelliklerine bakarak belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, gestaltnın kullanma klası kabil faktörler aktif olmaktadır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 bando hiç kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması resmî taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanım sahaı enlilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz değişik bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında tütün ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın bapları temelı temel daşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı sırça ve ısıevet dayanıklı ilenmeşap kabil.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara amelî şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, autarı hak açılacak şekilde kullanılır.

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, esen malzemelerden binalması gerekir. Tezyinî yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen baplar olsa da en mevsuk bapların binanın kuruluşsına şayan çelik üzere malzemelerden üretilen kapılar evetğu gerçeği değfiilmemiştir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir doğrultuının örtüsüz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali önemlice oranda düşmektedir.

Yangın kadar acil durumlarda içeriden hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül yangın kapısı sıfır bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın kapısı fiyatları modellere göre bileğhizmetmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamir kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız oturaklı olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çalışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları çoklukla otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı kabil evgin durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page